17 Οκτ 2011

Κοιτα Ελληνα τα χαλια σου και καμαρωσε τα!!


Να ξεκαθαρισω πως σαφεστατα δεν ειμαι υπερ της καταστροφης της περιουσιας του κοσμου,ουτε υπερ του ''παγκοσμιοποιημενου'' κινηματος των αγανακτισμενων που μονο αυθορμητο δεν ειναι.
Απλα,συγκρινοντας τα γεγονοτα,δεν μπορω να μην αναλογιστω αυτο που εγινε εδω στην δικη μας χωρα.
Παντου,σε ολο τον κοσμο επεισοδια κι ο κοσμος ξεσηκωμενος για τα καλα κι εμεις εδω ,που εχουν διαλυσει καθε εννοια κρατους και της ζωης μας οπως την ξεραμε,αντιδρουμε με συναυλιες στις πλατειες,παλαμακια και χορους...
Ελεος καπου ρε Ελληνα...ΕΛΕΟΣ!!
Τι αλλο πρεπει να γινει για να ξυπνησεις πια;;Τι;
Σου εχουν τελειωσει την ζωη σου,πουλησαν την πατριδα μαζι με σενα και τα παιδια σου κι εσυ καθεσαι στις πλατειες (οσοι ακομα πηγαινουν κι εκει) και παρακολουθεις συναυλιες!
Χτυπα παλαμακια και χορεψε στις πλατειες,την ωρα που οι δοσιλογοι βαζουν τα καρφια στο φερετρο σου....!!Νομιζεις δεν ξερουν σε ποιον λαο τα κανουν αυτα που κανουν;
Ασε τα παιδια σου να λιποθυμουν απο την πεινα,αστα στα ιδρυματα,αυτοκτονησε ,εκπορνευσου,αλλα μην ξεσηκωνεσαι με τιποτα!Χορεψε ακομα και τωρα στις πλατειες!Το συστημα αυτο,εχει δουλεψει πολυ καλα,ολα αυτα τα χρονια κι εφτιαξε νεοελληνες,ακριβως οπως τους ηθελε.Να μην σκεφτονται και να μην ουσιαστικα αντιδρουν σε τιποτα.Οτι σου κανουν,πολυ καλα στα κανουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου