9 Μαρ 2012

Αλλάζουν τη συνταγή τους coca cola και pepsi !!!!!!Για να αποφύγουν σήμανση για καρκινογόνο ουσία

Η Coca-Cola και η Pepsi αλλάζουν τη συνταγή του ανθρακούχου αναψυκτικού, προκειμένου να αποφύγουν να τοποθετήσουν στις συσκευασίες σήμα που προειδοποιεί για τον κίνδυνο καρκίνου, όπως ορίζει νόμος στην Καλιφόρνια. Η αλλαγή πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Η νέα συνταγή θα περιλαμβάνει μικρότερη ποσότητα της χημικής ουσίας...
4-μεθυλιμιδαζόλιο (4-ΕΙΜ), η οποία χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το ποτά.

Η χημική ουσία έχει συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου σε ποντίκια και αρουραίους, σύμφωνα με μια έρευνα. Ωστόσο σύμφωνα με την Ένωση Αναψυκτικών των ΗΠΑ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένα πρόσωπο θα πρέπει να πιεί 1.000 κουτιά Coca-Cola ή Pepsi να λάβει την ίδια δόση χημικής ουσίας που δόθηκε στα ζώα στη διάρκεια δοκιμής στο εργαστήριο. 

φτιαξε φλις κουβερτα

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΝΑ ΒΡΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Φτιάξε μπογιά μαυροπίνακα
Το΄ξερες ότι υπάρχει ειδική μπογιά η οποία μετατρέπει οποιοαδήποτε επιφάνεια σε μαυροπίνακα; Όμως είναι ακριβούτσικη, δεν την βρίσκεις εύκολα και βγαίνει μόνο σε ένα χρώμα. Ευτυχώς που υπάρχει το internet γιατί εκεί θα βρεις ένα σωρό συνταγές για να φτιάξεις την μπογιά, εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε.
Θα χρειαστείς απλή ματ μπογιά σαν αυτή που βάφουμε τους τοίχους σε όποιο χρώμα θέλεις και στόκο πλακιδίων σε σκόνη. Η αναλογία είναι ένα φλυτζάνι μπογιά με 2 κουταλιές σούπας στόκο, αναμιγνύεις καλά και βάφεις. Θα χρειαστεί 2-3 στρώματα τουλάχιστον οπότε φτιάξε την μπογιά σου σε ένα βαζό που κλείνει για να μην σου στεγνώσει ή βάλτο στο ψυγείο.
Πάρε ιδέες από την εδω ή δες το παρακάτω video από το εδω και καλά βαψίματα!