1 Σεπ 2011

Σπιτικά Ζυμαρικά (με αυγά)






υλικά για μισό κιλό σπιτικά ζυμαρικά

- 4 αυγά
- 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γραμ σιμιγδάλι ψιλό
- λίγο γάλα

Συνταγή
Βάζουμε στο μπόλ του μίξερ το αλεύρι, το σιμιγδάλι και τα αυγά. Χτυπάμε προσθέτοντας τόσο γάλα όσο χρειάζεται για να αποκτήσουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Στη συνέχεια βγάζουμε την ζύμη την απλώνουμε και την κόβουμε στο σχήμα που εμείς επιθυμούμε. Τα σπιτικά ζE�ατB1ρικάλλα παραμένει η ίδια.

Online εκπτωτικά κουπόνια

Όλο και πληθαίνουν τα websites που προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές. Δείτε εδώ μία ενδεικτική λίστα και κάντε την εγγραφή σας αν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά όλες τις προσφορές.

www.alepouditsa.gr
www.groupon.gr
www.deals2day.gr
www.goldendeals.gr
www.winwindeals.gr
www.dealicious.gr
www.mycoupon.gr
www.goldendeals.gr
www.prosfores.gr
www.mysales.gr
www.discountmall.gr
www.kouponia.com
www.agendacard.gr
www.ekptosi.gr
www.greatdeals.gr
www.yupeee.com
www.offerland.gr
www.openstore.gr/coupons

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ COCA COLA



Τα πρώτα 10 λεπτά… 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.)
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή

40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερο σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.



Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να ουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό. Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.



 

tsekouratoi.blogspot.com