20 Φεβ 2015

Απάντηση στο άρθρο" ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ..                                       
                         Στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα

    Ο Ηγέτης είναι ένας μύθος,ένας άνθρωπος που σε κάνει με τις πράξεις του να τον θαυμάζεις και στην περίπτωση του πραγματικού ηγέτη δε χωράνε επιχειρήματα για τίτλους και σπουδές και μεταπτυχιακά
     Ενας Ηγέτης δείχνει καθημερινά το κοινωνικό πρόσωπο του θεσμού που υπηρετεί,αγκαλιάζει και προστατεύει τα στελέχη του, μαζί και τα προβλήματα του. Δεν κλείνει πόρτες, ΑΝΟΙΓΕΙ.... Υποστηρίζει το δίκιο.. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.. Οταν η ραχοκοκκαλιά αδικείται χωρίς λόγο και αίτια αποδίδει δικαιοσύνη..  Μήπως έχετε μπερδευτεί και μιλάτε για τον Μέγα Αλέξανδρο ; Όχι τίποτα άλλο... γιατί δίνετε και συμβουλές ... εκτός των άλλων!

ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ…… ΑΚΟΥΕΙ;


             Έχετε καταλάβει ότι ο στρατιωτικός με προβλήματα υπογονιμότητας για να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για οικογένεια πρέπει να «δίνει μαχες» με γραφειοκρατία του στρατού, τον κάθε διοικητή που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα και του δυσκολεύει τη ζωή (γιατί απλά έχει το δικαίωμα να το κάνει) με τις άδειες και πολλά πολλά αλλά…. με τα ταμπού των συναδέλφων του αλλά και της κοινωνίας τις υποχρεώσεις στη δουλειά του ,του σπιτιού συν όλα αυτά τα ψυχοφθόρα της διαδικασίας, να στηρίζει τη σύζυγο που περνάει αυτή τη διαδικασία να μιλάει με τους γιατρούς, να βλέπει την γυναίκα του τρυπιέται καθημερινά 3 φορές τη μέρα στη κοιλιά,να ψάχνει τρόπους να πληρώσει τα φάρμακα, τη διαδικασία, τα φακελάκια, το βομβαρδισμό ορμονών στη σύζυγο και τις επιπτώσεις τους, να γίνεται δέκτης καταιγιστικών πληροφοριών (εκεί που δεν είχε ιδέα και δεν είχε προετοιμαστεί για αυτό που θα αντιμετώπιζε) από αιματολόγους, εμβρυολόγους, ενδοκρινολόγους τον εξωσωματικό για τη διαδικασία. 

                        ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!

         
        Διευκολύνετε τα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα υπογονιμότητας! Ο οργανισμός στο θέμα γενετικής έχει ημερομηνία λήξεως ,δε περιμένει την γραφειοκρατία να αποφασίσει παίρνοντας το χρόνο της.. Σήμερα! Χθές ! Όχι με ημίμετρα! Βοηθήστε τα ζευγάρια να κάνουν αυτό που είναι αυτονόητα για αυτούς που έχουν μόνιμη έδρα. Μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους για να εξοικονομήσουν όπως μπορούν χρήματα για την έξτρα οικονομική αιμοραγία της εξωσωματικής! Φάρμακα! Απλησίαστα οικονομικά! Ακόμα και η συμμετοχή.. Κάποιοι πετυχαίνουν με την πρώτη προσπάθεια, όχι όμως όλοι. Γιατί μας περιορίζετε στις 3 προσπάθειες; Ποιος θα μας πεί ότι θα σταματήσει η μάχη εδώ; Άδειες! Η διαδικασία της εξωσωματικής είναι ταμπού για το στρατό όπως και σε ολες τις μικροκοινωνίες. Οι πιο πολλοί δεν χρησιμοποιούν τις άδειες γιατί ζητάτε δικαιολογητικά αναλυτικά, μεχρι και για το κύκλο (Ενώ σε άλλες περιπτώσεις ΔΕ το κάνετε)- προσωπικά δεδομένα που κατά ένα παραξενο τρόπο τα μαθαίνει όλη η μονάδα αναλυτικά την επόμενη μέρα.. - ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! Τα πράγματα είναι ήδη πολύ δύσκολα, πολλοί από εμάς έχουμε παρατήσει ακόμα και στις μικρές ηλικίες το όνειρο γιατί τα εμπόδια είναι πολλά.. Κάντε λοιπόν τώρα τη διαφορά και κάντε κάτι ουσιαστικό να βοηθήσετε τους στρατιωτικούς να μην πάψουν να ονειρεύονται ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..