25 Οκτ 2011

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ..

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ!ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ!ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΥΠΝΑ!ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.. ΣΚΕΨΟΥ,ΑΝΔΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ!Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

_

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την έκτακτη εισφορά

 • Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ. Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 303 ευρώ κ.ο.κ.
 • Άρα αν καθυστερήσεις έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσεις η προσαύξηση είναι αμελητέα, μπροστά στο ποσό που καλείσαι να πληρώσεις ούτως ή άλλως, μα κυρίως μπροστά στον στόχο μας: αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, μπορούμε να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω, ακόμα και να τους διώξουμε!
 • Στην περίπτωση που σου χρειάζεται φορολογική ενημερότητα, μπορείς να πας να την πάρεις ΤΩΡΑ! Πριν τις 30/09. Ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα.
 • Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.
 • Επίσης, έχει συνταχθεί κείμενο που επεξεργάστηκαν Δικηγόροι, Εφοριακοί και συνδικαλιστικές οργανώσεις και αφορά τη δήλωση αντίθεσης και αδυναμίας πληρωμής προς την αρμόδια ΔΟΥ. Εδώ μπορείς να βρεις το κείμενο, καθώς και οδηγίες.
 • Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσεις την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξεις την αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!
 • Έχεις την Ιστορία με το μέρος σου: το 1991 ένα κίνημα άρνησης πληρωμής του κεφαλικού φόρου έριξε την κυβέρνηση Θάτσερ.
 • Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου:
 • Σε όποιους νομικούς εκβιασμούς και τερτίπια κι αν προχωρήσουν, θ’ απαντήσουμε οργανωμένα και όλοι μαζί ενωμένοι και όχι ατομικά. Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας – κανένας μόνος του.
 • Μίλα με τους συναδέλφους σου, τους γείτονες σου, τους φίλους σου. Διάδωσε το!
 • Οργάνωσε στην πολυκατοικία σου, στην γειτονιά σου μια συζήτηση. Δράστε από κοινού!
 • Μπορούμε να μαζέψουμε συλλογικά δηλώσεις άρνησης πληρωμής και να τις καταθέσουμε στο Υπουργείο Οικονομικών.
 • Να θυμάσαι:
  Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την έκτακτη εισφορά

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! τον φόρο ακίνητης περιουσίας

  • Ο 1ος λογαριασμός που θα έχει προστεθεί ο φόρος ακίνητης περιουσίας (ο οποίος πλέον είναι μόνιμος!), θα έρθει μέσα στον Οκτώβρη.
  • Καλό είναι, αν βέβαια μπορούμε, να έχουμε εξοφλήσει τους προηγούμενους λογαριασμούς. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι έχουμε 85 μέρες περιθώριο από την επίδοσή του λογαριασμού για να τον εξοφλήσουμε και 25 ημέρες μετά την έγγραφη ειδοποίησή μας με τον επόμενο λογαριασμό, μέχρι την επικείμενη διακοπή ρεύματος.
  • Πρέπει να γνωρίζουμε επίσης ότι δυνατότητα διακανονισμού για τον φόρο δεν προβλέπεται (το αποφάσισε η «δημοκρατική» μας κυβέρνηση).
  • Μπορούμε να πάμε να πληρώσουμε το ποσό για την παροχή ρεύματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (είτε ατομικά, είτε συλλογικά) . Η σύμβαση με την ΔΕΗ αφορά μόνο την παροχή ρεύματος και όχι τους φόρους. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί νομικά στην συνέχεια.
  Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Πέντε μήνες χρειάζεται το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, που σημαίνει ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2012.
  • Η Ομοσπονδία αναφέρει, επίσης, ότι το κόψιμο της παροχής ρεύματος «δεν είναι εφικτό, καθώς σε παρά πολλά ακίνητα είναι ανέφικτη η είσοδος σε συνεργεία της ΔΕΗ, επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ» Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε! Αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε:
   • Θα δημιουργηθεί χάος στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.
   • Μα κυρίως θα δημιουργηθεί χάος και πανικός στην κυβέρνηση της Τρόικας και του ΔΝΤ!
  Επειδή τα μέτρα τους δεν έχουν τελειωμό, ας τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς!

Απατεώνες του κοινού Ποινικού Κώδικα!

Αυτός είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ που μου ήρθε σήμερα.

Για 65 τ.μ. οικία πληρώνω χαράτσι... 390 ευρώ βάσει της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ αντικειμενικής αξίας. Σε δύο δόσεις. 195 και 195 ευρώ (πάλι καλά που το σκέφτηκαν και αυτό...).
Πληρώνω χαράτσι για ένα σπίτι που ουσιαστικά, όπως πάνε τα πράγματα, θα μου το πάρει η τράπεζα γιατί θα αδυνατώ να πληρώσω το στεγαστικό δάνειο.
Προσέξτε τώρα: 
Με το επικείμενο "κούρεμα" θα...
μειωθούν και άλλο οι μισθοί, αλλά και οι φοροαπαλλαγές της πρώτης κατοικίας. Το μόνο που ΔΕΝ θα μειωθεί θα είναι οι δόσεις των στεγαστικών δανείων!
Θα μειωθούν όμως οι αξίες των ακινήτων....
Πράγμα που σημαίνει η αξία του ακινήτου μου δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την αξία σύμφωνα με την οποία πήρα το δάνειο από την τράπεζα.
Έτσι, θα χρωστάω ουσιαστικά στην τράπεζα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ακίνητο!
Όχι, πείτε μου αν δεν πρόκειται για απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα από την στιγμή που εγώ που δεν έχω "μαύρα" στην άκρη θα αναγκάζομαι να αποπληρώνω (αν τα καταφέρω με μισό μισθό) σπίτι διπλάσιας αξίας από την αντικειμενική του, ενώ ο μάγκας που τόσα χρόνια "τα έκρυβε" θα έχει ρευστό για να το αγοράσει όταν το βγάλει η τράπεζα στο σφυρί... στην μισή τιμή!
Κατά τα άλλα... "θα πληρώσουν οι Τράπεζες" μας είπε ο ΓΑΠ....


ΥΓ. Άραγε, από την στιγμή που το Κράτος μου επιβάλει φόρο ακινήτου ως ιδιοκτήτη, δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζει αυτομάτως ότι είμαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του...;


πηγη