17 Σεπ 2011

ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!




Μετά από πόλλες κουβέντες στο διαδίκτυο για το θέμα του φόρου ακίνητης περιουσίας που μας επιβάλλει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και θα πληρώνουμε μεσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ,αποφασίσαμε να δούμε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς ΔΕΗ.Παρακάτω θα βρείτε κάποιες λύσεις για να λειτουργήσει ένα νοικοκυριό.

1.Φωτοβολταϊκό πανελ 90 Watt. Ένα τέτοιο φωτοβολταϊκό παράγει περίπου 450 Wh κάθε ημέρα με καλή ηλιοφάνεια.
Θα είναι ικανό να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια κάθε μέρα για φωτισμό με 3 λαμπτήρες επί 4 ώρες, μία τηλεόραση 21" για 3 ώρες, το φορητό υπολογιστή για 3 ώρες, φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ραδιόφωνο και άλλες μικροσυσκευές! 3 τέτοια φωτοβολταικά μπορούν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες μας.Μη ξεχνάτε οτι ακόμα και αν δεν έχει ηλιοφάνεια το φωτοβολταικό παραγει ρευμα.Μπορούμε να το κατασκευάσουμε και μονοι μας εχοντας ελάχιστες γνώσεις.οδηγιες εδω.
 2.Γκάζι για μαγείρεμα.Λέμε ναι στις κουζίνες γκαζιού η απλες γκαζιέρες σαν αυτές που είχαν οι μητέρες μας παλια.Πολυ μεγαλη οικονομία κ όπως λενε πολλες νοικοκυρές πολύ πιό νόστιμα φαγητά.
3.Σόμπα γκαζιού.Με 2 τέτοιες σόμπες καλύπτουμε τους χώρους που χρησιμοποιούμε πιό πολυ μέσα στο σπίτι.καθιστικό,κουζίνα κρεββατοκάμαρα.
4.Ηλιακός θερμοσίφωνας.Ο ηλιακός θερμοσίφωνας με επιλεκτικούς συλλέκτες έστω και με 50% συννεφιά, μας δίνει 30 - 40°C ζεστό νερό.
  
Τώρα δείτε το τελευταίο σας λογαριασμό ρέυματος και δείτε πόσα χρήματα γλυτώνετε με αυτό το τροπο!


Εκτός του οτι ο νέος  αυτός φόρος ειναι παράνομος και κανένας μας δεν έχει υπογράψει οτι μέσω της δεη θα πληρώνει και φόρους,μή ξεχνάτε οτι η ΔΕΗ σε λίγο θα ανήκει σε ιδιώτες!οι μέτοχοι της εταιρίας δεν θα δεχτούν να χάσουν καταναλωτές και χρήματα για φόρο που δεν τους αφορά.Όλοι μαζί μπορούμε να ακύρωσουμε αυτο το φόρο!Πρέπει ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντισταθούμε στο νεέο χαράτσι για τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας γιατι αυτό το χαράτσι όπως θα υποψιάζεστε είναι μόνο η αρχή!Εάν υποκύψουμε σέ αυτον τον εκβιασμό θα ακολουθήσουν και αλλοί.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟ!

Ενας αλλος τροπος για να γλυτωσουμε το χαρατσι!

Μια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η οποία απεικονίζει έναν τρόπο ώστε να γλιτώσετε από το νέο χαράτσι που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε στην πολυκατοικία σας, προκειμένου να μην πληρώσετε τη νέα εισφορά ακινήτου.