26 Οκτ 2011

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ..


26 Οκτωβρίου 2011..

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, στις Βρυξέλλες,παίζεται η τελευταία πράξη μιας σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας.

Μιας τραγωδίας με πρωταγωνιστές από την μια,το μοιραίο πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας,τον πρωθυπουργό της χώρας,αυτό το ανδρείκελο της Τροϊκας και θιασώτη της Παγκόσμιας κυβέρνησης και απο την άλλη τον Ελληνικό λαό...

Η σκηνή έχει ως εξής:

Ο μεν πρωθυπουργός παραδίδει και ''επισήμως'' την κυριαρχία της χώρας μας,στους διεθνείς τοκογλύφους ή αλλιώς, δίνει τα ''καρφιά'' στους εκτελεστές για την σταύρωση ενός ολόκληρου λαού κι αυτός ο λαος ανήμπορος να αντιδράσει άλλη μια φορά,δέχεται στωικά την ''εκτέλεση'' του..

Εχει προηγηθεί μια ''Μεγάλη Εβδομάδα'' που κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια,όπου ο ''πρωταγωνιστής'' που λέγαμε πριν,βήμα βήμα,χωρίς να αντιμετωπίσει καμία ουσιαστική αντίδραση στα σκοτεινά σχέδια που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας,με εκβιασμούς,απειλές και τρομοκρατία ,κατόρθωσε,με νόμους.. μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, έκτακτες εισφορές, τέλη, εργασιακή εφεδρεία, μείωση αποδοχών συντάξεων, ομαδικές απολύσεις και δεν υπάρχει τέλος πια,να καταργήσει κάθε έννοια δημοκρατίας,να φέρει τα εργασιακά δικαιώματα σε μεσαιωνικά επίπεδα,να εξευτελίσει μια ολόκληρη χώρα διεθνώς,λέγοντας δεξιά κι αριστερά,πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα-λες κι ο ίδιος δεν ήταν 30 σχεδόν χρόνια τώρα,μέρος των κυβερνήσεων αυτής της χώρας και μέρος του συστήματος που ο ίδιος κατηγορεί τώρα για διεφθαρμένο,άρα δεν έχει ευθύνη γι'αυτό- και να ξεπουλήσει όλον τον φυσικό κι όχι μόνο πλούτο της Ελλάδας για πενταροδεκάρες φυσικά!


Η καλύτερη ευκαιρία για πάσης φύσεως κερδοσκόπους,είναι πλέον η χώρα μας.

Πωλούνται τα πάντα και μπορούν να αγοράσουν τα πάντα,στις καλύτερες τιμές,να εκμεταλλεύτουν τον πλούτο που ανήκει,σε εμάς στον λαό ,σε αυτούς που δούλεψαν γενιές και γενιές, για να γίνει αυτή η ταλαίπωρη χώρα,αυτοδύναμο κράτος κι εμάς, να μας έχουν σαν το ποντίκι στην ρόδα,να παλεύουμε πλέον για την καθημερινή επιβιωσή μας.Μας πέταξαν σε μια βρώμικη και σκοτεινή σκάλα χωρίς να ξέρουμε πόσα σκαλιά έχουμε να κατέβουμε ακόμα και που σταματάει αυτή...

Δύο ολόκληρα χρόνια,στο έργο του,είχε συμπαραστάτες πάσης φύσεως και περιστάσεων..

Είχε μια αντιπολίτευση, που ο κύριος κορμός της,η ΝΔ δηλαδή,ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος...

Προσωπικά ως πολίτης,δεν θυμάμαι,όλο αυτό το διάστημα ΚΑΜΙΑ ουσιαστική αντιπολίτευση, σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που παιζόταν μπροστά στα μάτια μας.

Μια φωτογραφία του εκπροσώπου της στις ειδήσεις θυμάμαι,για ένα λεπτο,να λέει...'''κάτι'' για τα εκάστοτε ''εγκλήματα'' που διαπράττονταν!

Μόνο τον Καμμένο θα θυμάμαι,σε αυτήν την ομιλία που έδωσε,τελευταία κι αυτός...

Ακόμα και πριν απο λίγες μέρες,που ψηφιζόταν το περίφημο πολύνομοσχέδιο,όπου καταργούνταν,κάθε έννοια κάλυψης του εργαζομένου απέναντι στον εργοδότη και κάνοντας τον κόσμο της εργασίας μια ζούγκλα,οι ευθύνες της αντιπολίτευσης είναι μεγάλες!

Αντί να αμφισβήτησει την νομιμότητα και την συνταγματικότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης, την στήριξε ακόμη και με την παρουσία της στη Βουλή, ενώ μπορούσε από την αρχή με το δίλημμα της ψήφισης του μνημονίου να παραιτηθεί σύσσωμη και να δημιουργήσει πολιτική κρίση και άμεση προσφυγή στην ετυμηγορία του λαού.

Αντ'αυτου,με πράξεις και παραλείψεις έδωσε συναίνεση στις παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις της κυβέρνησης των προδοτών και υπαλλήλων του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, των τοκογλύφων και συνεργατών των οικονομικών δολοφόνων..

Για το ΛΑΟΣ;;Οτι και να πούμε είναι λίγο..

Πριν απο λίγο μόλις,ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ, είπε,ότι θα μπορούσε ο Παπανδρέου να είχε πάρει λεφτά με πολλούς τρόπους και να τελειώσει με το χρέος της χώρας σχεδόν αναίμακτα και ότι είχε προτείνει και άτομα,που ήταν πρόθυμα να βοηθήσουν και τα οποία τα είχε στείλει στο Μαξίμου να μιλήσουν με τον πρωθυπουργό γι'αυτό το λόγο,αλλά αυτός είχε ήδη χαράξει τον (μονό)δρομό του,να πάει την χώρα στο ΔΝΤ,κάτι που επιβεβαίωσε κάτα λάθος και ο φίλος του ο Στρος Καν,πως ήδη απο την ώρα που εκλέχθηκε πρωθυπουργός,είχε μιλήσει μαζί του για να χρηματοδοτήσει το ΔΝΤ την χώρα!

Παρ'όλα αυτά όμως,ενώ ήξερε τι γινόταν,έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε τα λεφτά από το ΔΝΤ,με το πρόσχημα της χρεοκοπίας,άρα άνοιξε κι αυτός την Κερκόπορτα στους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας μας,αντί να ορθώσει ως ώφειλε ανάστημα και να πει στον Ελληνικό λαό την αλήθεια,μια αλήθεια που είπε απόψε!

Οτι ο Παπανδρέου ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ και με τον ένα ή άλλο τρόπο ΟΛΟΙ τους τον στήριξαν!

Είτε υπογράφοντας ,είτε ουσιαστικά σιωπώντας!

Αρα αν είναι προδότης ο Παπανδρέου,αυτοί τι είναι;;Συνεργάτες στην προδοσία μήπως;;;

Για τα συνδικάτα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ;;Εδώ γελάμε,για να μην κλάψουμε..

Επί Καραμανλή,κατέβαζαν τον κόσμο στο δρόμο,ανά 15 μέρες και τώρα;;Τώρα τι;;

Εκάναν κάποιες απεργίες,οι οποίες περισσότερο λειτούργησαν ως μοχλοί αποσυμπίεσης της οργής του κόσμου και πέραν τούτου ουδεν...εξαφανισμένοι!

Τι να πουν άλλωστε,οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και τα κατ'εξοχήν πιόνια του ;;Που είναι ο ρόλος τους, η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων;;Ποιά εργασιακά δικαιώματα προστάτευσαν;;Που ήταν όλο αυτό το διάστημα,που ένα ένα όλα τα εργασιακά δικαιώματα κατακρεουργούνταν,που διαλύοταν η μεσαία τάξη,η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας της χώρας;;

Στον τοίχο λοιπόν κι εσεις Πασοκόκυνες,δεν έχετε ''πρόσωπο'' για τίποτα...θα είστε το ίδιο υπόλογοι μαζί με τους άλλους,όταν και εάν ξυπνήσει αυτός ο λαός και απαιτήσει τιμωρία για τους δοσίλογους!!

Θα γράφτουν τα ονόματά σας, στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου με τα πλεον μελανά χρώματα,δίπλα στα ονόματα του Εφιάλτη,του Νενέκου,του Γούση και των δοσίλογων της κατοχής!

Και ερχόμαστε στο σήμερα...

Ο καινούργιος διοικητής του 4ου Ραϊχ είναι εδώ και ονομάζεται Ραϊχενμπαχ...

Οπως είπε ο ίδιος,καμία χώρα απο τις προσφυγούσες στο ΔΝΤ,ποτέ δεν ζήτησε ''κηδεμόνα'' για να υποκαταστήσει την κυβέρνηση στην διακυβέρνηση της χώρας τους,παρά μόνο εμείς!

Αρα, μετά το μεγαλύτερο δάνειο που πήρε ποτέ χώρα παγκοσμίως,όπως μας είπε υπερήφανα ο πρωθυπουργός πέρυσι,τώρα έχουμε άλλη μια πρωτοτυπία,πάλι made in Greece δηλαδή,μια κατοχική κυβέρνηση στην θέση της εκλεγμένης από τον λαό κυβέρνησης,μόνο που αυτοί θα μιλάνε Γερμανικά,σε αντίθεση με τα Αμερικάνικα που μιλούσε αυτή..

Ουσιαστικά δηλαδή, παραδίδεται ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ η κυριαρχία της χώρας μας κύριοι,παραδέχομαστε πως δεν μας ανήκει τίποτα κι απο αύριο,κουμάντο κάνει η καινούργια Βέρμαχτ!!

Στις 28 Οκτωβρίου του 1940,εκείνος ο Ελληνικός λαός,είπε ΟΧΙ στις στρατιές των φασιστών που ήθελαν την υποδούλωση της χώρας μας και παλικαρίσια και πέρα από κάθε πρόβλεψη,αυτός ο λαός,πολέμησε τον Ιταλό και Γερμανό φασίστα περισσότερο από οποιονδήποτε λαό,που πήρε μέρος στην αντίσταση.

Στις 28 Οκτωβρίου του 2011,71 χρόνια μετά,αυτός ο λαός για πρώτη φορά,δεν θα γιορτάσει το υπερήφανο ''ΟΧΙ'',που φώναξαν στα βουνά της Πίνδου κι όχι μόνοοι παππούδες του,αλλά το ταπεινωτικό ''ΝΑΙ''...

Κι αυτοί που πολέμησαν τότε και που για κακή τους τύχη,μερικοί ζουν και σήμερα,βλέπουν τους Γερμανούς διοικητές που τότε έδιωξαν με το αίμα τους,να επιστρέφουν στην Ελλάδα χωρίς να ανοίξει μύτη αυτή τη φορά..

Τι ντροπή...

Εύχομαι κι ελπίζω,να μην βρεθούν και υπόλογοι,σε μια ιδιότυπη εκ των υστέρων κατηγορία,γιατί τότε είπαν ''ΟΧΙ'' και ζητηθεί, η παραδειγματική τιμωρία τους...

EKKΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ




Ιωάννης Μπακόπουλος A N A K O I N O S H......
OPOIOS APO SAS EXEI OMADA AIMATOS 0 8ETIKO KAI MPOREI NA DOSH AIMOPETALIA STO AXEPA THESSSLONIKH NA EPIKOINONISH MAZI MOY STO 6947759950 EINAI GIA TON GIO MOY POY PASXEI APO MYELOGENH LEYXAIMIA.
 
Η παράκληση ενός πατέρα, που χρησιμοποιώντας την νέα μας τεχνολογία καλεί φίλους, γνωστούς και άγνωστους, που επικοινωνούν μέσω του ηλεκτρονικού χωριού φεισμπουκ, να βοηθήσουν.

Όχι δεν ζητά ο πονεμένος πατέρας χρήματα, δεν ζητά τίποτε που θα μας φτωχύνει και θα μας στερήσει η θα μας βγάλει από το πρόγραμμα μας. Ζητά λίγο από το ζωογόνο αίμα να σωθεί το παιδί του.

Καθημερινά επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλον, λέμε τα αστεία μας, διαβάζουμε τα νέα της ημέρας και γνωρίζει ο ένας την καθημερινότητα του άλλου. Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας ωθήσει να σπεύσουμε για βοήθεια στον συμπατριώτη μας.

Και εμείς? Θα μείνουμε αγέρωχοι και αδιάφοροι στην αγωνία του πατέρα?
Σκεφτείτε να ήταν το δικό σας παιδί!! Θα θέλατε να σας αφήσουν αβοήθητο?

Γιαυτό παρακαλείται όποιος φίλος δύναται και βρίσκεται κοντά να βοηθήσει. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να βρεθείτε εσείς αύριο στην θέση αυτού του πατέρα.