7 Οκτ 2011

Το 4ο Ραϊχ ειναι εδω...


Μεσα στα μεσανυχτα,σαν κανονικοι λωποδυτες που ειναι και μεσα σε τρεις μονο γραμμες,η προδοτικη κυβερνηση ,μαζι με τους συνεργους τους στο εγκλημα,Τροϊκα και τον καινουργιο κυβερνητη της Ελλαδας,τον
Γερμανο Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ,εδωσαν το τελειωτικο χτυπημα στην μεσαια ταξη.Νεα φοροκαταιγιδα και οι μισθοι πλεον εγιναν φιλοδωρημα και οι συνταξη,κερασμα για καφεδακι!
Ο Ναζι αντικαγκελαριος,με σαρδονιο χαμογελο,μας ειπε οτι θα σηκωσουμε τα μανικια (επιασε δουλεια σε καμια υπηρεσια εδω στην Ελλαδα;;Οχι,αρα ο α'πληθυντικου,προφανως ειναι β' και σημαινει ''θα σηκωσετε'' τα μανικια και θα δουλεψετε!
ΘΑ πηγαινετε στην δουλεια,δυο ωρες νωριτερα το πρωι και θα γυριζετε μια ωρα μετα κι απο κατω χειροκροτουσαν...!!

Και ο λαος αυτος,που περαν απο καθε λογικη,απλα παρακολουθει,την ζωη του,να διαλυεται και να πουλιουνται τα παιδια του σκλαβοι στο 4ο Ραιχ... θα αντιδρασει,με καμια σταση εργασιας,οπου ο ενας θα ταλαιπωρησει τον αλλον,αλλη μια φορα,αντε το πολυ πολυ να ξανακατεβει ''αγανακτισμενος''στο Συνταγμα κανα βραδακι..

Αραγε αναρωτιεμαι,την σημαια τους,θα την ξανανεβασουν αυτοι στην Ακροπολη ή θα το κανουμε εμεις ,μιας και την δικη μας την γαλανολευκη,απαιτησαν να κυματιζει μεσιστια;