15 Σεπ 2011

Εντυπωσιακά κόλπα που μπορεί να κάνει το σώμα μας
Διαβάστε μία λίστα με 17 απίστευτα κόλπα που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα.


1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!
Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο...λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»

2. Αποκτήστε υπερηχητική ακοή


Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος με θόρυβο και δυσκολεύεστε να ακούσετε τον συνομιλητή σας, ο οποίος μιλάει ψιθυριστά, τότε σκύψτε προς το μέρος του με το δεξί σας αυτί.Το δεξί αυτί έχει την ικανότητα να ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς του λόγου, σύμφωνα με ερευνητές της Ιατρικής Σχολής David Geffen του UCLA. Εάν, από την άλλη, προσπαθείτε να αναγνωρίσετε το τραγούδι που παίζει χαμηλά σε έναν χώρο, τότε προβάλετε το αριστερό σας αυτί προς τον ήχο. Το αριστερό αυτί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει ευκολότερα τους μουσικούς τόνους.

3. Απαλλαγείτε από τον πόνο!
Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως εάν βήχουμε κατά τη διάρκεια μιας ένεσης, μειώνεται ο πόνος από το τσίμπημα της βελόνας. Σύμφωνα με τον Taras Usichenko, συγγραφέα μίας μελέτης πάνω σε αυτό το φαινόμενο, το κόλπο προκαλεί μία ξαφνική, προσωρινή αύξηση της πίεσης στο στήθος και το νωτιαίο σωλήνα, αναστέλλοντας τις δομές που προκαλούν πόνο στο νωτιαίο μυελό.

4. Καθαρίστε τη βουλωμένη μύτη σας
Ξεχάστε τα αποσυμφορητικά μύτης. Ένας ευκολότερος, γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος για να ανακουφίσετε την πίεση της ρινικής κοιλότητας είναι να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και στη συνέχεια να πιέσετε με το δάχτυλό σας ανάμεσα στα φρύδια. Αυτό επιτρέπει στην ύνιδα, το οστό που περνάει από τις ρινικές οδούς και καταλήγει στο στόμα, να πάλλεται μπρος πίσω, σύμφωνα με την Lisa DeStefano, βοηθό καθηγητού οστεοθεραπευτικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η κίνηση χαλαρώνει τη συμφόρηση και μετά από 20 δευτερόλεπτα νιώθουμε τη μύτη μας άδεια.

5. Διώξτε την καούρα χωρίς νερό!
Φοβάστε ότι το φαγητό που φάγατε θα σας προκαλέσει καούρες και δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ; «Κοιμηθείτε με το αριστερό πλευρό,» συνιστά ο Anthony A. Star, γαστρεντερολόγος και βοηθός καθηγητού στην Ιατρική Σχολή της Νέας Υόρκης. Μελέτες έδειξαν πως, ασθενείς που κοιμούνται με το αριστερό τους πλευρό, δεν έχουν παλινδρόμηση γαστρικών υγρών. Ο οισοφάγος και το στομάχι συνδέονται σε γωνία. Όταν κοιμόμαστε με το δεξί μας πλευρό, το στομάχι είναι χαμηλότερα από τον οισοφάγο, επομένως η βαρύτητα λειτουργεί υπέρ της καούρας.

6. Απαλλαγείτε από τον πονόδοντο χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας
Απλά τρίψτε πάγο στην παλάμη σας, στην καμάρα που κάνει ο αντίχειρας με τον δείκτη. Μία καναδέζικη μελέτη έδειξε πως αυτή η τεχνική μειώνει τον πονόδοντο μέχρι και 50%. Οι οδοί των νεύρων στη βάση της καμπύλης διεγείρουν μία περιοχή στον εγκέφαλο που μπλοκάρει τα σήματα πόνου από το πρόσωπο και τα χέρια.

7. Εξαφανίστε τα καψίματα
Αν κάψετε κατά λάθος το δάχτυλό σας πάνω στο μάτι της κουζίνας, καθαρίστε το δέρμα και πιέστε ελαφρά το σημείο που καήκατε με το μαξιλαράκι των δαχτύλων σας. Ο πάγος θα ανακουφίσει τον πόνο πιο γρήγορα, σύμφωνα με τη Δρ. DeStefano, αλλά η φυσική αυτή μέθοδος επαναφέρει το καμένο δέρμα στη φυσιολογική του θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται φουσκάλα.

8. Κάντε τον κόσμο να σταματήσει να γυρνά
Μήπως ήπιατε λίγο παραπάνω και βλέπετε τα πάντα γύρω σας να γυρνάνε; Ακουμπήστε το χέρι σας σε κάτι σταθερό. Το κομμάτι του αυτιού, που είναι υπεύθυνο για την ισορροπία -ο θόλος του κοχλία- εγχέει ένα υγρό, που είναι της ίδιας πυκνότητας με το αίμα. «Καθώς το αλκοόλ αραιώνει το αίμα στο θόλο, ο θόλος αποκτά μικρότερη πυκνότητα και ανεβαίνει,» εξηγεί ο Δρ. Schaffer. Όλο αυτό μπερδεύει τον εγκέφαλο. Η αφή ενός σταθερού αντικειμένου δίνει μία δεύτερη «άποψη» στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να νιώθουμε μεγαλύτερη ισορροπία.

9. Απαλλαγείτε από τις σουβλιές στα πλευρά
Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, όταν τρέχετε εκπνέετε κάθε φορά που το δεξί σας πόδι πατάει στο έδαφος. Με την εκπνοή ασκείται πίεση στο συκώτι (που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά), το οποίο στη συνέχεια πιέζει το διάφραγμα και προκαλεί σουβλιές στα πλευρά. Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό τον πόνο είναι να εκπνέετε κάθε φορά που πατάει το αριστερό πόδι στο έδαφος.

10. Σταματήστε το αίμα με το ένα δάχτυλο!
Εάν πιέσετε τη μύτη σας και σκύψετε προς τα πίσω μπορείτε να σταματήσετε την αιμορραγία στη μύτη -εάν φυσικά δεν σας πειράζει να καταπιείτε το ίδιο σας το αίμα. Ένας πιο «πολιτισμένος» τρόπος είναι να τοποθετήσετε βαμβάκι στα άνω ούλα σας -ακριβώς στο βαθούλωμα που βρίσκεται κάτω από τη μύτη- και να πιέσετε με δύναμη. «Οι περισσότερες αιμορραγίες προέρχονται από το μπροστινό μέρος του διαφράγματος, το χόνδρο που χωρίζει τη μύτη,» σημειώνει ο Peter Desmarais, ωτορινολαρυγγολόγος στο νοσοκομείο Entabeni του Ντάρμπαν, στη Νότιο Αφρική. «Ασκώντας πίεση στο συγκεκριμένο σημείο, σταματάτε την αιμορραγία.»

11. Σταματήστε το καρδιοχτύπι
Θέλετε να σταματήσετε το καρδιοχτύπι και τη νευρικότητα που νιώθετε στο πρώτο ραντεβού; Απλά φυσήξτε στον αντίχειρά σας. Το πνευμονογαστρικό νεύρο, που καθορίζει τον καρδιακό παλμό, μπορεί να ελεγχθεί μέσω της αναπνοής, όπως υποστηρίζει ο Ben Abo, γιατρός στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Εάν φυσήξετε στον αντίχειρά σας, ο καρδιακός παλμός θα επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα.

12. «Ζεστάνετε» τον εγκέφαλό σας!
Εάν φάτε κάτι παγωμένο, πάρα πολύ γρήγορα, τότε θα παγώσει ο εγκέφαλος σας. Για να το αποφύγετε, πιέστε την επιφάνεια της γλώσσας σας στον ουρανίσκο σας, καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείτε. «Επειδή τα νεύρα στον ουρανίσκο παγώνουν υπερβολικά, το σώμα μας έχει την εντύπωση ότι παγώνει και ο εγκέφαλος,» υποστηρίζει ο Abo. «Σε αντιστάθμιση, υπερθερμαίνεται, προκαλώντας τον πονοκέφαλο του παγωτού, όπως λέγεται χαρακτηριστικά το φαινόμενο. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκήσουμε στον ουρανίσκο, τόσο πιο γρήγορα θα υποχωρήσει ο πονοκέφαλος.

13. Αποφύγετε τη μυωπία
Η μυωπία οφείλεται κυρίως στα γονίδια, σύμφωνα με την Anne Barber, οπτομετρικό στην Ουάσιγκτον. «Συνήθως δημιουργείται από μυωπικό στρες.» Με άλλα λόγια, δημιουργείται εάν κοιτάζετε για πολύ ώρα στην οθόνη ενός υπολογιστή. Εάν θέλετε να έχετε τέλεια όραση, θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα να κλείνετε τα μάτια σας, να τεντώνετε το σώμα σας, να παίρνετε μια βαθιά ανάσα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να εκπνέετε, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα και τους μύες σας. Σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μύες, όπως τους δικέφαλους και τους γλουτιαίους, ξεγελούμε ακούσια και άλλους μύες -όπως τα μάτια- οι οποίοι χαλαρώνουν και αυτοί.

14. Ξυπνήστε τους νεκρούς!
Εάν μουδιάσει το χέρι σας την ώρα που οδηγείτε ή κάθεστε σε περίεργη στάση, κουνήστε το κεφάλι σας πέρα δώσε και το μούδιασμα θα εξαφανιστεί σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μουδιασμένο χέρι είναι συχνά αποτέλεσμα της συμπίεσης των νεύρων που βρίσκονται στον αυχένα. Χαλαρώνοντας τους μύες του αυχένα, απελευθερώνετε την πίεση. Τα συμπιεσμένα νεύρα, που βρίσκονται χαμηλότερα στο σώμα, ευθύνονται για το μούδιασμα στο πόδι, επομένως μην επαναπαύεστε. Σηκωθείτε και αρχίστε να περπατάτε.

15. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας!
Την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα πάρτι, δοκιμάστε το εξής κόλπο: Βάλτε κάποιον να κρατήσει το χέρι του τεντωμένο στα πλάγια, με την παλάμη προς τα κάτω και πείτε του να μείνει σε αυτή τη στάση. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα δύο σας δάχτυλα στον καρπό του και σπρώξτε προς τα κάτω. Θα αντισταθεί. Στη συνέχεια, βάλτε τον να ακουμπήσει το πόδι του σε μία επιφάνεια που είναι 1- 2 εκατοστά πιο ψηλή (βάλτε 1-2 περιοδικά) και επαναλάβετε. Αυτή τη φορά, το χέρι του θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Επειδή οι γλουτοί δεν είναι ευθυγραμμισμένοι, μετατοπίζεται η σπονδυλική στήλη. Ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται πως η σπονδυλική στήλη είναι ευάλωτη και έτσι απενεργοποιεί την ικανότητα του σώματος να αντιστέκεται.

16. Αναπνεύστε κάτω από το νερό
Εάν θέλετε οπωσδήποτε να φτάσετε στο βυθό της θάλασσας και να πιάσετε μια χούφτα άμμο, πάρτε μερικές μικρές παρατεταμένες ανάσες. Όταν βρίσκεστε κάτω από το νερό, δεν είναι η έλλειψη οξυγόνου που σας κάνει να θέλετε απεγνωσμένα να αναπνεύσετε, αλλά φταίει η συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα, που κάνει το αίμα όξινο και στέλνει σήματα στον εγκέφαλο πως κάτι πάει στραβά. Η υπεροξυγόνωση μειώνει την οξύτητα του αίματος,» όπως υποστηρίζει ο Δρ. Jonathan Armbruster, αναπληρωτής καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Auburn. «Το κόλπο αυτό ξεγελά τον εγκέφαλο και νομίζει πως έχει περισσότερο οξυγόνο.» Έτσι, κερδίζετε μερικά δευτερόλεπτα επιπλέον.

17. Διαβάστε το μυαλό!
Το δικό σας! «Εάν έχετε να εκφωνήσετε μία ομιλία την επόμενη μέρα, κάντε μία επανάληψη πριν πέσετε για ύπνο,» όπως υποστηρίζει η Candi Heimgartner, καθηγήτρια βιολογικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της μνήμης εδραιώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, οτιδήποτε διαβάσετε λίγο πριν να κοιμηθείτε είναι πιο πιθανό να κωδικοποιηθεί ως μακροχρόνια μνήμη.

πηγη

Απατηλή παραπλάνηση καταναλωτών της ALEX PAKΣτις 10/4/2010 αγόρασα ένα επαναφορτιζόμενο φακό 2.000.000 κεριών προς 14,99 €, με δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Επειδή ο φακός (που είχα χρησιμοποιήσει μόνο 3 φορές κατά τις διακοπές του ρεύματος), δεν λειτουργούσε, επισκέφθηκα στις 12/9/2011 την εταιρεία για επισκευή.

Ο αρμόδιος του servis με ενημέρωσε ότι η εγγύηση αφορά τα υπόλοιπα μέρη του φακού, πλην της μπαταρίας για την οποία περιορίζεται στους έξη (6) μήνες!

Στην ερώτησή μου ότι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά , άλλωστε η παρεχόμενη εγγύηση αφορά στην καλή λειτουργία του προϊόντος και όχι στο πλαστικό περίβλημα , απάντησε ότι «αυτές είναι οι εντολές της εταιρείας», μου επέδειξε δε δύο πινακίδες ( στο servis και όχι στο σημείο πώλησης ώστε να είναι γνωστό πριν την αγορά),όπου αναγράφονται τα εξής :

« ΧΡΕΩΣΕΙΣ > Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ Η ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ > Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ».

Δηλαδή, για όποιον δεν κατάλαβε, έστω και εάν ισχύει η εγγύηση, θα πληρώσετε … «ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ»!

Πράγματι διαπίστωσα ότι αυτές είναι οι εντολές της εταιρείας όταν διαμαρτυρήθηκα και στην υπηρεσία «εξυπηρέτησης» πελατών.

Πολύ «σοβαρή» εξυπηρέτηση, ανάλογη πιστεύω της «σοβαρότητας» της εταιρείας.

Σήμερα 14/9/11 με ειδοποίησαν τηλεφωνικά ότι το κόστος της επισκευής είναι 20€ !

Σημειώστε ότι ο φακός καινούργιος, κοστίζει 16 € !

Με τέτοιο χιούμορ, όπου το ανταλλακτικό να είναι ακριβότερο από τον καινούργιο φακό που το περιέχει, θαυμάστε υποψήφια θύματα-πελάτες της ALEX PAK , το «κύρος», τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας…

Κυρίως, όμως θαυμάστε την απατηλή παραπλάνηση των καταναλωτών….

Αναγνώστης

πηγη

Λεφτά υπάρχουν-παγκόσμια διακυβέρνηση.


Γιατί δεν μας το λέτε απ την αρχή κύριε πρωθυπουργέ ότι τα λεφτά τα έχουν οι παγκόσμιοι κυβερνήτες που θέλουν να μας υποτάξουν ψυχή και σώματι;
Και για του λόγου το αληθές διαβάστε... το παρακάτω κείμενο

Mondex Motorola - Presentation Transcript

 1. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ… ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ…
 2. Ή κάψουλα “ εμφυτευμένου χαράγματος ” ! Μετά τά ζώα, τώρα και στον άνθρωπο…
 3. Από ακτινογραφία χεριού ! Ή θέση, της κάψουλας «εργασίας» και αναγνώρισης, μέσα στο χέρι…
 4. Ή MOTOROLA είναι η επιχείρηση που παράγει το μικροτσίπ για την “ ΈΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ” - MONDEX. Ανέπτυξαν διάφορα μοσχεύματα για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το "βιο-τσιπ." Το "βιο-τσιπ" έχει 7 mm μήκος και 075 mm πλάτος, και είναι τόσο μεγάλο όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει έναν αναμεταδότη και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται μέσα από ένα κύκλωμα θερμοηλεκτρικών ζευγών που παράγει ένα ηλεκτρικό ρεύμα από τη διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος… !
 5. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ… MONDEX !
 6. … στο τέλος, θα απειλήσει όλη την ανθρωπότητα… Εάν δεν αντισταθούμε, αυτή ή ραγδαία και μυστική εξάπλωση…
 7. Ξόδεψαν περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην έρευνα, για να ανακαλύψουν ακριβώς την καλύτερη θέση για να παρεμβάλουν το "βίο-τσιπ" στο ανθρώπινο σώμα. Βρήκαν μόνο δύο ικανοποιητικές και αποδοτικές θέσεις. Το κεφάλι, κάτω από το κρανίο, και την πίσω πλευρά του χεριού. Και συγκεκριμένα, το δεξί χέρι (όπως προφητεύει και ή Αποκάλυψη, εδώ και 2.000 χρόνια ! )…
 8. Υποχρεώνει ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί χέρι τους ή στα μέτωπά τους, και κανείς να μή μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό τού ονόματός του…Αριθμός γάρ ανθρώπου εστί, και ό αριθμός αυτού χξστ ( 666 ) Αποκάλυψη κεφ.ΙΓ΄16-18
 9. Ένα δισεκατομμύριο "βιο-τσιπ" παράγονται από την MONDEX ετησίως. Είναι στην παραγωγή για τουλάχιστον ένα έτος. Ανακάλυψαν, ότι εάν το τσιπ θα ήταν σε μια κάρτα, θα είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Η κάρτα θα μπορούσε να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί, ενώ το χέρι και το κεφάλι ποτέ 
 10. Υπάρχει μόνο μια λύση σ΄ αυτό το πρόβλημα, που υποστηρίζεται από την MOTOROLA... εμφυτεύοντας το "βιο-τσιπ" στο δεξί χέρι ή το κεφάλι, όπου δεν μπορεί να αφαιρεθεί ποτέ. Εάν προσπαθήσει κάποιος, με χειρουργική επέμβαση να τό αφαιρέσει, τότε ή κάψουλα θα εκραγεί και το άτομο θα μολυνθεί βαριά από το λίθιο και τη χημική ουσία microbacteria, ενώ το σύστημα θα ανιχνεύσει την αφαίρεση και θα σηματοδοτήσει αμέσως προς την Αστυνομία! Λογότυπο MONDEX σημαίνει: "τα χρήματα στήν διάθεσή σας" ( MON = MONetary και DEX = DEXter = δεξιά πλευρά )
 11. Ή άκρη της βελόνας εμφύτευσης πού θα προωθήσει την κάψουλα μέσα στο ανθρώπινο σώμα…
 12. Τώρα πού έχετε ενημερωθεί αλλά ωστόσο ακόμη αμφιβάλλετε, πηγαίνετε στο www.google.com Κάντε Αναζήτηση στην λέξη: “VERICHIP” και διαβάστε μερικές από τις συνδέσεις… Κάνετε το ίδιο πράγμα με την λέξη “MONDEX SMARTCARD.” ( έξυπνες κάρτες ). Δεν μπορείτε πλέον να ισχυρίζεστε άγνοια. Είστε τώρα γνώστες και υπεύθυνοι … 
 13. ΠΗΓΗ

ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ χωρις διακοπη του ρευματος!

Πώς δέν θα πληρωσουμε το χαρατσι για το τέλος ακινήτων?Μα είναι απλο!Πάμε στο Παρακαταθηκών και Δανειων και πληρώνουμε μόνο το αντίτιμο του ρέυματος που καταναλώσαμε(με την ευκαιρία Δεν πληρώνουμε και το αντίτιμο για την ΕΡΤ).Το ρέυμα που οφείλαμε να πληρωσουμε,το πληρώσαμε και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.