20 Σεπ 2011

ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ















Οι Έλληνες πρωθυπουργοί, γνωστοί στη λαϊκή παράδοση και ως Μεσσίες, είναι σπάνιο δείγμα της τοπικής πανίδας. Εικάζεται ότι ασχολούνται με τα προβλήματα της Disneyland και η σχέση τους με τους πολίτες είναι καθαρά σεξουαλική.Μέχρι σήμερα η προέλευση τους παραμένει άγνωστη. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν αναπτυχθεί τρεις διαφορετικές θεωρίες. H πρώτη στηρίζει την άποψη πως οι πρόγονοι τους προσγειώθηκαν στον Ελλαδικό χώρο με Χανεμπού εξωγήινης προέλευσης έπειτα από αναταραχές στο γαλαξία της Ανδρομέδας και αργότερα αναγνωρίσθηκαν από τους κατόχους αυθαιρέτων στη χώρα μας ως γελωτοποιοί. Η δεύτερη θεωρία εικάζει πως προέρχονται από διάφορα μέρη του Αρκτικού Κύκλου και ήρθαν στην Ελλάδα με αεροπλάνα και κρις-κραφτ μετά την πτώση της αψίδας του Γαλέριου. Η τρίτη θεωρία, την οποία στηρίζουν οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, προτείνει το σενάριο του "ευφυούς σχεδιασμού" από το Μάκη που κάνει πολύ ωραίο χειροποίητο σουβλάκι.τη μακρά ιστορία τους, από την εφεύρεση της μουστάρδας δηλαδή, έχουν ασχοληθεί με την ταβανοσκόπηση και το πέταγμα φελών και την επισκευή πλέι-στέισιον. Τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες πρωθυπουργοί έχουν κηρύξει Σταυροφορία ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή των Ίντερνετ-φραπέ ενώ έχουν λάβει δεσμεύσεις για την τιμή της μπανάνας.Οι wanna-be πρωθυπουργοί που συνδέονται με συγγένεια με τους προηγούμενους πρέπει να είναι σε θέση να αλλάξουν αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει. Όσοι όμως θέλουν να λάβουνε το κλύσμα μέσω κυνοβουλευτικών διαδικασιών πρέπει να κάνουν περιστέρια να προσγειώνονται στο κεφάλι τους, να έχουν φίλους που κάπνιζαν μαριχουάνα ή να είναι οι απεσταλμένοι του Στάλιν στη Γη.

στη ΓΑΔΑ οι παγκαλος και παπανδρεου

Απο εκεί που κανείς δεν το περίμενε, έγινε κι αυτό. Ύστερα απο την σκληρή κόντρα Κυβέρνησης, Δικαιοσύνης, οι Δικαστές ανέλαβαν πρωτοβουλία και αστραπιαία ενεργούντες έδειξαν στους πολιτικούς ποιοί κάνουν πραγματικό κουμάντο.Στίς 1:14 ακριβώς , 2 περιπολικά και 2 συμβατικά της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι τουπρωθυπουργού χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε η υπηρέτρια , τον ζήτησαν, τους είπε ότι κοιμάται, της είπαν να τον ξυπνήσει κι όταν κατέβηκε , του επέδειξαν το ένταλμα σύλληψης, του είπαν ότι προχωράνε στη σύλληψή του και τον άφησαν να πάρει τα προσωπικά του είδη , του έβαλαν χειροπέδες και αναχώρησαν για την ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται τώρα. Το πρωϊ θα οδηγηθεί μαζι με τον  πάγκαλο στον Εισαγγελέα.

Νεότερα θα έχουμε το πρωϊ απο την προσαγωγή τους στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.
Σημ. Αναμένονται και άλλες συλλήψεις των συνεργατών της εγκληματικής οργάνωσης διασπάθισης, υφαρπαγής και εξαγωγής στο εξωτερικό , κρατικού δημόσιου πλούτου.


πηγη

τί τρώμε στα fast food



Το 15% του κρατικού προϋπολογισμού για την υγεία, δαπανάται για την αντιμετώπιση, καρδιαγγειακών νοσημάτων, διαβήτη, καρκίνου και παχυσαρκίας, ασθένειες που χτυπούν τους έλληνες εξαιτίας της κακής διατροφής και των fast food.
Κοντά στα 3,5 δις ευρώ δηλαδή περίπου το 15% του συνολικού κρατικού προϋπολογισμού που διατίθεται για την υγεία και σήμερα ξοδεύεται για την αντιμετώπιση ασθενειών που προκύπτουν κυρίως από την κακή διατροφή, επιχειρεί να εξοικονομήσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Είναι ενδεικτικό ότι Τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας  έχει καταγράψει μια δραματική αύξηση στα ποσοστά τόσο της παιδικής όσο και της ενήλικης παχυσαρκίας με αποτέλεσμα το σύστημα υγείας και ο κρατικός προϋπολογισμός να επιβαρύνονται με το δυσβάστακτο οικονομικό κόστος που επιφέρει η αντιμετώπιση των χρόνιων μη-μεταδιδόμενων ασθενειών (πχ ο σακχαρώδης διαβήτης). Χαρακτηριστικό είναι ότι, τις τελευταίες τέσσερεις δεκαετίες, η μέση κατά κεφαλή κατανάλωση θερμίδων, σημείωσε μια σταθερή άνοδο και από 2912  θερμίδες το 1961-1963 ανήλθε στις 3666 θερμίδες το 2003. Η αύξηση αυτή της μέσης κατά κεφαλή κατανάλωσης θερμίδων συνοδεύτηκε από  τον υπερδιπλασιασμό της κατανάλωσης ζάχαρης και μια δραματική άνοδο στη μέση ημερήσια κατά κεφαλή διαθεσιμότητα θερμίδων από κρέας και γαλακτοκομικά (περίπου 43%). Παράλληλα από το 1984 μέχρι το 2000 υπήρξε μια μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση έτοιμου φαγητού κατά 956% ενώ το μέγεθος της μερίδας αυξήθηκε δραματικά αυξάνοντας αντιστοίχως και την ενεργειακή πρόσληψη.
Το υπουργείο Υγείας προκειμένου να μειώσει κατά τουλάχιστον 15% τις δαπάνες υγείας που προκύπτουν από τις κακές συνήθειες των Ελλήνων και να κερδίσει φυσικά πάνω από 3 δις ευρώ (εν μέσω κρίσης πάντα), ξεκινά εκστρατεία για στροφή των ελλήνων στη σωστή διατροφή και την άθληση.
Στόχος είναι εκτός των άλλων να μειωθούν δραστικά οι τεράστιες κρατικές δαπάνες για την αντιμετώπιση νοσημάτων, που οφείλονται σε κακή διατροφή και ελλιπή σωματική άσκηση.
Δείτε το βίντεο 

Έβαλαν ψυχοφάρμακα σε παυσίπονα





Η βρετανική φαρμακοβιομηχανία που παρασκευάζει το Nurofen Plus αποφάσισε να αποσύρει το...
Έβαλαν ψυχοφάρμακα σε παυσίπονα
εν λόγω παυσίπονο από την αγορά της Βρετανίας μετά την ανακάλυψη ότι ψυχοτρόπα φάρμακα και φάρμακα κατά της επιληψίας συσκευάστηκαν σε κουτιά του Nurofen Plus.
«To Nurofen Plus αποσύρθηκε», ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία Reckitt Benckiser.
«Οι καταναλωτές παρακαλούνται να παραδώσουν τα κουτιά του Nurofen Plus στα κοντινότερα φαρμακεία τους γιατί σε πέντε κουτιά του παυσίπονου βρέθηκαν άλλα φάρμακα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Υποπτευόμαστε δολιοφθορά και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία για να βρούμε τους υπεύθυνους», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως σταμάτησε αμέσως η διανομή του φαρμάκου.
Περίπου 250.000 κουτιά Nurofen Plus κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα βρετανικά νοικοκυριά, σύμφωνα με την φαρμακοβιομηχανία. Η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε την διεξαγωγή έρευνας.
Η απόφαση της απόσυρσης του Nurofen Plus από την αγορά ελήφθη όταν οι αρμόδιες βρετανικές αρχές ενημέρωσαν την εταιρεία πως σε ορισμένα κουτιά του παυσίπονου βρέθηκε το φάρμακο Seroquel XL, που χορηγείται σε περιπτώσεις σχιζοφρένειας και διπολικής διαταραχής.
Σύμφωνα με την Reckitt Benckiser, δύο άνθρωποι πήραν κατά λάθος τα φάρμακα αυτά, αλλά δεν παρουσίασαν προβλήματα. 


πηγη

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ





και ναταν μονο αυτο, παει στο διαολο.
θα επιβιωσουμε οπως οι παππουδες μας στην κατοχη, τρωγοντας σολες.

ο σκοπος τους ειναι να φερουν οσους εχουν κατι δικο τους, να το πουλησουν για να πληρωσουν τα δανεια και τους φορους.

απο το αμπελακι του παππου στην κατω Χασικλιτσα μεχρι το σπιτι που σας αφησε ο πατερας σας.

και ο,τι κατεχει το δημοσιο φυσικα, δηλαδη την δικη μας περιουσια!

καλή μας όρεξη..