30 Ιουν 2011

λασποθεραπεία

Κυλήσου στο "βούρκο" της χωρίς να νιώσεις καθόλου τύψεις. Άλλωστε η λάσπη αυτή δεν πρόκειται να "αμαυρώσει" υπολήψεις και να προκαλέσει σάλο. Θα σε απαλλάξει απλά από πόνους στις αρθρώσεις, χαρίζοντάς σου απαλό και νεανικό δέρμα μωρού. Βγαίνοντας από το spa μετά από μια συνεδρία λασποθεραπείας θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη, ξεκούραστη και ανανεωμένη.

Τι είναι η λασποθεραπεία;
Ευτυχώς δεν είναι ανάγκη λάβεις μέρος σε εκείνους τους αηδιαστικούς αγώνες σε ρινγκ λάσπης, που αρέσουν μόνο στους άντρες, για να απολαύσεις τα οφέλη της λασποθεραπείας. Η μέθοδος περιλαμβάνει μασάζ, peeling και απίστευτη χαλάρωση. Δεν έχεις παρά να ξαπλώσεις στο κρεβάτι και οι ειδικοί θα απλώσουν στο σώμα σου την λάσπη από τη θάλασσα της Καταλονίας.

"Το σώμα πλένεται για να είναι καθαρό και αρχικά γίνεται ένα peeling. Στη συνέχεια απλώνεται η μάσκα με τη λάσπη από τη θάλασσα της Καταλονίας. Το δωμάτιο διαθέτει την ειδική λάμπα με την υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία είναι προσομοίωση του ήλιου. Έτσι ξεκινά μια διαδικασία όσμωσης και όλα τα ευεργετικά και ιαματικά συστατικά της λάσπης περνούν μέσα από τους πόρους του δέρματος. Έτσι διπλασιάζεται η ικανότητα του σώματος να απορροφηθεί η μάσκα" εξηγεί ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Τσεκούρας.

Αφού έχεις πάρει όλα τα ευεργετικά συστατικά που περιλαμβάνει η μάσκα σώματος, το σώμα ξεπλένεται χωρίς εσύ να χρειαστεί να κουνηθείς καθόλου από τη θέση σου. Στη συνέχεια γίνεται χρήση αρωματικής ενυδατικής για να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου γεμάτη φρεσκάδα.

Ποια είναι τα οφέλη της λάσπης
Πρόκειται για μια θεραπεία που εκτός από το αίσθημα ευεξίας ενός μασάζ, υπόσχεται να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από πόνους που μπορεί να ταλαιπωρούν το σώμα σου. "Η λάσπη κάνει πολύ καλό για τις αρθρώσεις και μια σειρά από δερματοπάθειες. Η θεραπεία αυτή είναι έχει πιο πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία, είναι όμως και πάρα πολύ καλή στην ενυδάτωση του σώματος" εξηγεί ο Χρήστος Τσεκούρα. 

Έτσι η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε ανθρώπους που πάσχουν από αρθροπάθειες, δερματοπάθειες, ρευματισμούς. Έντονα ενυδατική και πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, επαναφέρει την ισορροπία στους ιστούς, προσφέροντας ένα απαλό και νεανικό δέρμα.

/www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου