2 Ιουν 2011

Ανθοϊάματα


                             Τι είναι τα Ανθοϊάματα;



Τα ανθοϊάματα είναι εγχύματα από άνθη διάφορων φυτών και το καθένα τους έχει μια συγκεκριμένη επίδραση πάνω στη διάθεση μας. Ο τρόπος παρασκευής τους τα καθιστά ακίνδυνα και μπορούν να ληφθούν από τον καθένα. (για περισσότερα διαβάστε στο βιβλίο των Νέων Συμμάχων στην υποσελίδα «Υλικό»).

                                                                                                                                                              Σε ποιους απευθύνονται τα Ανθοϊάματα;

Τα Ανθοϊάματα απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους, από το νεογέννητο μέχρι  το ηλικιωμένο άτομο, σε φυτά και ζώα, από τη στιγμή που έχει αποδειχτεί ότι και εκείνα παρουσιάζουν ποικιλία συναισθημάτων, αντίστοιχα εκείνων των ανθρώπων. Επιτρέπονται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα σε οποιαδήποτε  μορφή πάθησης. 
                      Πως δρούνε τα Ανθοϊάματα στο άτομο;
Βασίζονται στην αναγνώριση των ελαττωμάτων μας και την ανάπτυξη της αντίθετης αρετής, έτσι ώστε να υπάρξει ισορροπία και να εξαφανιστεί η σύγκρουση ανάμεσα στην ψυχή και την προσωπικότητα που είναι η μοναδική αιτία της ασθένειας και ο άνθρωπος να αποκτήσει πάλι την ψυχική και σωματική του υγεία.
 
Σε πόσο διάστημα εμφανίζεται η βελτίωση με την χρήση Ανθοϊαμάτων;
Η βελτίωση εμφανίζεται αμέσως ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την ηλικία, το περιβάλλον που ζεί κάποιος, το είδος και τη χρονική διάρκεια του προβλήματος, τη διάθεση του ατόμου. Η καλύτερη και γρηγορότερη αποτελεσματικότητα φαίνεται στα παιδιά που δεν έχουν αναπτύξει άμυνες και αντιστάσεις σε σχέση με τους ενήλικες που φοβούνται, αμφιβάλλουν, δυσπιστούν και απογοητεύονται γρήγορα.
το ειδαμε: /www.aromahealing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου