14 Οκτ 2011

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




Lampros Palasis προεδρε δεν ξερω εαν σου αρεσει να παιζεις με την φωτια αλλα αυτο που γινεται τις τελευταιες μερες ειναι τρελλα και αρκει ενα ατυχημα να μετατραπει σε κολαση. Δεν εχει νοημα να σου πω οτι "δεν πληρωνω" αλλα οτι δεν εχω αλλα να πληρωσω γιατι η μηχανη που κοβω χρηματα χαλασε και η κοτα που εκανε χρυσα αυγα ψοφησε!!!!Εαν ειναι για μια δοση να μου πιεις στο αιμα στειλτους στο διαολο τους ευρωπαιους και παμε μονοι μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
Marina Papandreou ΔΕΝ θελουμε ρε φιλε να μας σωσεις,πως το λενε πια?? Κανε μας τη χαρη και ξεκουμπισου απο την Ελλαδα ΜΑΣ!! με το ζορι σωτηρας δηλαδη?? ψευταρε παλιοπροδοτη!!!!!!
Costas Mystiq Vrettakos Μή γράφετε ελληνικά.... δέν καταλαβαίνει...
Ioannis S Prodromou Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΔΙΝΩ,ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.
Maria Souliou φιλε PRODROMOU επειδη το δικο μου παιδι το στερειται(γαλα)...δεν θα το βρει απο το θεο αλλα απο μενα και απο ολους οσους ειναι σαν εμενα....
Kosmas Athanasiou Είναι ηθικα απαράδεκτο κι άκρως επικίνδυνογια τη ζωή του ανθρώπου, να κόβουν ρεύμα,νερό,τηλέφωνο.,για οποιαδηποτε αιτία.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι πίεσης για την είσπραξη οφειλών. Π,χ. κατάσχεση αυτοκ.ή εγγραφή προσημ,.υποθήκης σε ακίνητο,μέχρι την εξόφληση.
Φυσικα,σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις,μή δυνατότητας καταβολής, να υπάγονται στη διαδικασία του νόμου των υπερχ.νοικοκυριών και τα αγαθά αυτά να προσφέρονται δωρεάν με την εγγύηση του κράτους.
ΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Maria Dimoulea Αν πραγματικά άλλαζε η Ελλάδα αυτό δε θα γινόταν με το μαχαίρι στο λαιμό όπως τώρα αλλά σταδιακά. το πασοκ είχε 2χρόνια καιρό και έμεινε ακούνητο. οι ιρλανδοί μας έβαλαν τα γιαλιά.
Socrates Spathas h taksiarxia ton europeon me ta armata ..... ti 8eli stin larisa? mipos einai gia ton aganaktismeno kosmo?
Maroussa Diacoyannis Γεια σας! Καμία προτάση να καταργούνται οι 17 μισθοί που παίρνουν όσοι δουλεύουν στη Βουλή υπάρχει στο πρόγραμμά σας;
Και ως προς τους μισθούς αναρωτιόμουν, αφού η Τροικά ζητά να πέσουν κάτω από τα 540 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, γιατί να μην μειώνονται στα π.χ. 3000 ευρώ οι μισθοί των βουλευτών; Για συμπαράσταση τουλάχιστον!

Nikos Giannakopoulos Αν βάζετε τέλος στη διαφθορά, την ανομία και την αδικία . . . τότε γιατί δε "μαζεύετε" 3.8 δισ απο τους 3.800 οφειλέτες και άλλα περίπου 1.5 δισ απο τους 72 "μαύρους λογαριασμούς" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ, ώστε να εισπράξετε 5+ άνω δισ αντί να ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ εμάς που είμαστε ΠΑΝΤΑ ενταξει και το "αμάρτημά" μας είναι ότι ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ) φτιάξαμε 1,2,3 διαμερίσματα αντί να τα βάζουμε σε τράπεζες ; ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΔΙΚΙΑ . . . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ / Δ Ε Ν Ε Χ Ο Υ Μ Ε να πληρώσουμε . . . . Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!!

Anna Baramati ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lila Efthimiopoulou ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΑ 300 ΣΟΥ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΩΣΑΣΤΕ 600 ΕΥΡΩ ΝΑΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΝΟΙΚΙ ΝΑΧΕΙΣ Κ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΣ Κ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Κ ΕΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ.Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΟΥΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΑΚΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΣΥ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΡΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΗΝΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΙΔΡΩΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΨΑΜΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 15 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ Κ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΩΡΙΜΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ Κ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.
Kosmas Kotzakozidis valte k kana telos stous forous k tis perikopes eleos
Xristos Arnakis ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ?ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ?
Marina Papandreou ρε ..πες μας τι πινεις και που ζεις? ΗΛΙΘΙΕ!!!!
Agis Tournas ελα παραδεξου το γαπ..αυτο το προφιλ το εκανες για πλακα!
Konstantinos Voudouris B ΩΩΩΩ ΣΟΥΛΤΑΝ!!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΑΝΙΚΑΝΟΙ
Dimitris Spyropoulos κύριε Γιώργο, τι θα γίνει με την κάνναβη, ακόμα περιμένουμε..
Prokopis Bougas ρε γιδι τιποτα δεν ξερεις...ουτε ελληνικα δεν ξερεις βλαχο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου