29 Οκτ 2011

ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!


Βγήκαν όλοι σήμερα,οι καρεκλοκένταυροι ένθεν κι ένθεν στα κανάλια,(έχοντας βέβαια την αμέριστη συμπαράσταση των συνενόχων δημοσιοκαφρίσκων),να κλαψουρίσουν ωσάν μυξοπαρθένες,για τα χθεσινά επεισοδια ''ντροπής'' που συνέβησαν σε όλη την Ελλάδα,με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Κατάτρομοκρατημένοι απο τα όσα βλέπουν να έρχονται,αντί να λουφάξουν,βγήκαν ξεδιάντροπα,να μιλήσουν για τον λαό που δεν σεβάστηκε υποτίθεται την εθνική μας γιορτή και ντρόπιασαν τους ήρωες του '40!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ-φώναζαν- να μην σέβονται τους θέσμους,να μην σέβονται τις εθνικές μας επετείους,να μην σέβονται το πρόσωπο του προέδρου της δημοκρατίας!!

Μεγάλα λόγια,''σπουδαίων'' ανδρών!!
Σήμερα σεβάστηκαν οι ''μεγάλοι'' αυτοί Ελληνες,την Ελλάδα,τους θεσμούς,την δημοκρατία και τους αγώνες των προγόνων μας;
Και μιλούν ποιοί για ντροπή;;;;
-Αυτοί που κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας,βάζοντας την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά,στην αντισυνταγματική εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας...
-Αυτοί που αύριο,θα κλίνουν το γόνυ,στην Βέρμαχτ της Γερμανίας και στον Kommandant Ηorst Reichenbach..
-Αυτοί που χρέωσαν στον Ελληνα και τις επόμενες γενιές του,ένα χρέος που δεν το χρωστούσε ,με σκοπό, την κατ'αρχήν εξαθλίωση του και κατόπιν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας στους διεθνείς τοκογλύφους και την πώληση των παιδιών της χώρας αυτής, ως σκλάβους στους ίδιους.
-Αυτοί που δέχονται αδιαμαρτύρητα,τους Τουρκαλάδες να σουλατσάρουν σε Θράκη και Αιγαίο ανενόχλητα...
-Αυτοί που στέλνουν τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους,κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών,που κατεβαίνουν στους δρόμους,αγωνιζόμενοι για το αύριο το δικό τους και των παιδιών τους...
-Αυτοί που με τα κολλητάρια τους στα ΔΟΛια ΜΜΕ & με τις Γερμανικές και όχι μόνο εταιρείες,κατέκλεψαν την Ελλάδα και τα κλεμμένα τα έκαναν καταθέσεις στην Ελβετία και offshore εταιρείες και τον λογαριασμό τον έστειλαν στον Ελληνα πολίτη προς εξόφληση....
-Αυτοί που στέλνουν τα παιδιά της Ελλάδας,50 χρόνια μετά,ξανά σκλάβους στις ''φάμπρικες'' της Γερμανίας και όλου του κόσμου και γέμισαν τις γειτονιές της χώρας μας,με αλλοδαπούς από όλες τις τριτοκοσμικές χώρες..
-Αυτοί που έκαναν τον Ελληνα να αυτοπυρπολείται μπροστά στις τράπεζες και να αυτοκτονεί από απελπισία,γιατί χάνει το σπίτι του και τα όσα αγωνίστηκε να αποκτήσει...
-Αυτοί που κόβουν τα φάρμακα και την σύνταξη των 500 ευρώ,από τον παππού,που δούλεψε γι'αυτήν την χώρα..
-Αυτοί που κλείνουν τα σχολειά μας και αφήνουν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία...
-Αυτοί που βυθίζουν μια ολόκληρη κοινωνία,στην ύφεση,στα σισσίτια και στην φτώχια...
-Αυτοί που ''μετέθεσαν'' το μέλλον της Ελλάδας,τριάντα χρόνια μετά και βλέπουμε...

Αυτοί λοιπόν κύριοι,μιλούν τόσο μα τόσο ξεδιάντροπα για ''ντροπή''..

Λυπούμαστε πολύ, κ.εθνοπατέρες,αλλά θα συνεχίσουμε ''ξεδιάντροπα'' αυτό που ξεκίνησε εχθές!
Ο Ελληνας,φαίνεται αρχίζει και ξυπνάει,έστω και αργά....
Μια καλή ιδέα,είναι να προσλάβετε σωσίες ,για τις δημόσιες εμφανίσεις σας ,μιας κι έτσι όπως καταντήσατε,δεν σας σώζουν ούτε οι μπράβοι που εμείς, σας πληρώνουμε να έχετε!!
Κι όσο ακόμα έχετε καιρό,κάντε κι ένα σέρβις στα ελικόπτερα...ίσως σας χρειαστούν και σύντομα μάλιστα......γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει βρε αδερφέ...!!
Φιλική συμβουλή.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου