29 Σεπ 2011

Πότε θα αντιδράσουμε;




Αναρωτιέμαι καθημερινά τι περιμένει αυτός ο λαός για να επαναστατήσει! Να μας πάρουν δηλαδή και το...τελευταίο ευρώ απ’την τσέπη μας ? Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως όταν υπάρχει ελπίδα. Ζούμε σε ένα κράτος που δυστυχώς μόνο τα λαμόγια και 4,5 οικογένειες μπορούν να ζήσουν. Ολοι μας γνωρίζουμε είτε ζούμε στην πόλη, είτε ζούμε στην επαρχία τα λαμόγια που λυμαίνονται τις περιοχές μας, την χώρα μας!Ο χειρότερος μας εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας από το πόστο του πώς περιμένουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος? Γιατί ο Έλληνας όταν βγαίνει στο εξωτερικό σέβεται τους νόμους και εδώ στην ίδια του την χώρα κάνει ότι θέλει? Αυτό δεν σας λέει κάτι ? Ακούμε για απολύσεις στο δημόσιο, ΝΑΙ να γίνουν απολύσεις αλλά με κριτήρια, να φύγουν τα λαμόγια και τα κομματόσκυλα και αναφέρομαι στους συνδικαλιστές και σε όσους μπήκαν από την πίσω πόρτα, απλά να τους βγάλετε απ την μπροστινή για δημόσιο λιθοβολισμό! Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα της χώρας μας και περιμένουμε από ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ να μας βγάλει από το χάος που ζούμε καθημερινά. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη δεν πρόκειται να βγούμε απ την κρίση. ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! Αυτό όμως τι σημαίνει ? Να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλεία της, να καθαρίσει το εμπόριο και να μην εκδικάζονται υποθέσεις μετά από 10 χρόνια! Όλες οι υποθέσεις να φτάνουν μέχρι τα ανώτατα αξιώματα, να ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και Άρση της ασυλίας των βουλευτών. Με πολύ απλές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε την καθημερινή ζωή μας εύκολη και να αναπτυχθούμε σαν κράτος. Τι έχουμε να ζηλέψουμε από τους Γάλλους ,Γερμανούς κλπ. ΤΙΠΟΤΑ, και σας το λέει ένας άνθρωπος που ταξιδεύει λόγω δουλειάς αρκετά. Απλά υπάρχει οργάνωση και εφαρμογή των νόμων.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια οργανωμένη λαϊκή επανάσταση, χωρίς κόμματα και σημαιάκια να διώξουμε τα λαμόγια απ την χώρα(!),όχι μόνο απ την εξουσία!! Έξω απ’την χώρα!
Άκουσα ότι έρχεται κλιμάκιο από Αυστραλία για να πάρει κόσμο για δουλειά,γιατί κύριοι να φύγω από το σπίτι μου; Γιατί να μην προσφέρω στην χώρα μου; Γιατί δεν κάνετε κάτι επιτέλους εσείς οι πολιτικοί;;
Ένα να ξέρετε! Υπηρέτησα αυτήν την πατρίδα! Όταν θα με χρειαστεί όμως, αν πάρω την απόφαση να φύγω, η πόρτα κλείνει μια για πάντα!
ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΟΧΗ..

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου