7 Σεπ 2011

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 11 Δεκεμβρίου!

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 11 Δεκεμβρίου!

Ο λόγος που δεν χρεοκοπεί ΤΩΡΑ η Ελλάδα, είναι γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα κάνουμε και γι' αυτό προσποιούνται ότι εθελοτυφλούν οι δανειστές μας (!) υποστηρίζει η Royal Bank of Scotland, αναφέροντας με σιγουριά πως η χώρα μας θα χρεοκοπήσει στις 11 Δεκεμβρίου, όταν θα βρίσκεται εδώ η Τρόικα, για την προγραμματισμένη αξιολόγηση της οικονομίας μας. 


Κατά την Royal Bank of Scotland, όλα θα τελειώσουν τον Δεκέμβριο, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις, γιατί οι στόχοι του προγράμματος δεν είναι ρεαλιστικοί και το σημαντικότερο τελειώνει η ανοχή της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

''Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική χρεοκοπία έρχεται και αυτό συνιστά καθοριστικό παράγοντα της άποψής μας πως αυτή τη στιγμή τα ομόλογα των κρατών της Ευρωζώνης, πλην των γερμανικών, προσφέρονται ως κερδοσκοπική επένδυση", αναφέρει χαρακτηριστικά η Τράπεζα!

Μετά τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η κρίση θα μεταδοθεί αυτόματα και με εκρηκτικό τρόπο σε όλη την Ευρώπη και τότε θα χρειαστεί παγκόσμια παρέμβαση με την αναχρηματοδότηση ή την αγορά κρατικού και ιδιωτικού χρέους.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου